Rödspätta med heta musslor
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • FISK
  • 6 - 8 rödspätta fileér (beroende på storlek , frysta går aldeles utmärkt)
  • lite smör till stekning
  • 1 - 1½ dl mjöl
  • flingsalt
  • nymalen vitpeppar
  • 2 msk dill
  • 2 ägg
  • SÅS
  • 1 - 2 msk smör
  • 1 burk musslor
  • 1/4 dl vitt vin
  • ½ dl grädde
  • vitpeppar
  • fling-malen torkad chili (finns i kryddburk där man maler direkt från burken)
  • FISK 6 - 8 rödspätta fileér (beroende på storlek , frysta går aldeles utmärkt) lite smör till stekning ca 1 - 1½ dl mjöl flingsalt nymalen vitpeppar 2 msk dill 2 ägg SÅS 1 - 2 msk smör 1 burk musslor 1/4 dl vitt vin ½ dl grädde flingsalt vitpeppar fling-malen torkad chili (finns i kryddburk där man maler direkt från burken)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.