Smaka av med salt och peppar och låt såsen långsamt koka ihop på svag värme. Stek de färska kantarellerna i lite smör så att vätskan i svamparna reduceras (eller om du har frysta - tina dem i rumstemperatur
4 900 g fast potatis 1 kruka färsk dragon 1 purjolök ca 500 g rödspätta 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vispgrädde skalet och saften från 1 citron 75 g smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Smaka av med salt och peppar och låt såsen långsamt koka ihop på svag värme. 1salt och pepparStek de färska kantarellerna i lite smör så att vätskan i svamparna reduceras (eller om du har frysta - tina dem i rumstemperatur
Pensla rejält med glace på köttet. Sidfläsk - detta behöver du. Här kommer recepten och bilderna. Tillsätt bägge svampsorterna, minska värmen och krydda med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.