6 portioner Näringsinnehåll per portion Kolhydrater 2,6gProtein 20,2gFett 25,1gKalorier 322Du behöver 600g rödspättafilé 5 saltgurkor4 dl creme fraish 1 msk majonäs Salt, pepparSmör att steka i Gör så här 1
Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
då är man lite mer på säkra sidan att paneringen blir riktigt knaprig och fin och inte bränd. Lite kapriskrusbär och saltgurka passar förträffligt till fisken
4 600 g rödspätta 900 g fast potatis buketterna av 1 broccoli 100 g sugarsnaps 2 ägg 1 1/2 dl ströbröd 1 1/2 msk curry 1 tsk salt 2 krm peppar 2 msk smör eller margarin citronklyftor till servering Räk- och dillröra 1 burk räkor i lake 1 dl crème fraiche 1/2 dl majonnäs 2 msk hackad dill salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lägg i hoprullade rödspättafileer, sjud sakta och vänd fiskrullarna. salt och malen vitpeppar. Fräs purjon mjuk i kokosolja utan att ta färg, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.