Rödvinsbräserad griskind serverad med potatis- och persiljerotspuré
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 griskinder (fråga på ett slakteri)
  • 2 schalottenlökar
  • 50 g morot
  • 30 g rotselleri
  • 1 msk tomatpuré
  • 3 dl rött vin
  • 4 dl kalvfond (hemmagjord helst)
  • 1 msk strösocker
  • Salt
  • Nymalen vitpeppar
  • Smör
  •  
  • Potatis- och persiljerotspuré
  • 5-6 medelstora potatisar
  • 3-4 persiljerötter
  • 50 g smör
  • 1 dl grädde
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Smålök och stekfläsk
  • 4 skivor rimmat fläsk
  • 100 g smålök

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.