200 g smör. 12 dl rödvin. 11 silverlök. 11 själk(ar) timjan. 1salt. 1Ingredienser 200 g smör 2 dl rödvin 1 silverlök 1 själk(ar) timjan salt Skriv utGör så här
Smörstekt torskrygg med rödvinssmör och blomkålspure. Rödvinssmör. Börja med att göra rödvinssmöret. Lägg upp som på bilden och ringla lite brynt smör på blomkålspuréen och torskryggen innan du lägger på rödvinssmöret och ärtskotten
Servera med primörer, grillad blomkål, salsa verde eller rödvinssmör. Gör så här. Grilla köttet med salt och peppar på låg värme (ca 125 g) till ca 50 grader och låt de sedan vila 8-10 minuter i aluminiumfolie eller smörpapper, tänk på att inner temperaturen stiger när de vilar
Rödvinssmör, recept från Systembolaget. T-benstek, ungefär fyra centimeter tjock, vikt drygt ett kilo, masserad med salt och peppar, brynt i mycket smör i jättevarm stekpanna
)De skryddsmör som vi smakade av hos oss igår var - vitlökssmör, rödvinssmör och café de Paris-smör. RödvinssmörFinhacka några (3-4 st) schalottenlökar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.