Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Lägg i bullarna i formarna och täck över med plastfolie. Låt jäsa i kylskåp över natten. Smula ner jästen i en skål och tillsätt 1 dl vatten och rör tills jästen lösts upp
Min mamma berättar om sina barndomsminnen om att flyga drake (patang) just denna dag som var tradition och äta goda söta sesamkakor, så kallade chikki/sesame brattle/tal sankri
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Som en enda lång härlig söndag. Här bjuder jag därför på ett recept på linsbiffar som håller ihop. Lägg dem i en varm stekpanna och platta till dem lite lätt så att de blir mer som små biffar än för stora köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.