Jag river alltid mandelmassan och blandar den med lite grädde. Jag blandade bara ihop allt med en elvisp, men man kan köra i mixer om man vill ha den lite fastare och mindre kornig
Mixa mandlarna fint med mixern. Skålla och skala mandeln. Tillsätt socker och se till att allt mixas. Tillsätt äggvitan och vatten och kör till en hård smet
Här är en ny variant med en hemkokt rabarberkompott – riktigt smaskigt. Jag smaksatte min kompott med vanilj och kanel, det tycker jag är en utmärkt kombination med den syrliga rabarbern
Rabarbergrottor. Från nyttigare proteinbars till dessa små söta kakor med rabarberfyllning. Ett tecken på att våren står i full blom och om sommaren som väntar med sina fikastunder i trädgården
Mixa med mixerstaven till en massa (den blir lite grynig, precis som vanlig mandelmassa). s hemsida, som visade ett recept på "mandelmassa" gjord av solrosfrön
Tryffeln kan med fördel ligga i kylen en stund för att bli mer lättarbetad. Mandelmassa. Låt gärna marsipanen ligga i kylen en stund så blir den lättare att arbeta med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.