Jag tror att jag ska fira mig själv med en liten bit avrabarberpajen jag gjorde i går. Den här varianten med både havregryn och kokos är en storfavorit hos mig och det blir även gott att krydda med kanel istället för kardemumma
Vi åt vaniljig glass till och dagen efter testade vi fluffig glutenfri havregrädde till. Dags att lagra upp på rabarbersaft, rabarberkräm, rabarberchutney och svänga ihop en och annan rabarberpaj
Jag är ett stort fan avkokos, så det hamnade i en bunke tillsammans med lite annat smått & gott. Jag drar alltid av lite av det "röda" på rabarberstjälkarna innan jag skivar dem i cm-stora bitar & lägger i formen
Mixa kokosflingorna (med en stavmixer) till ett mjöl. Jag älskar chokladbollar av alla möjliga varianter och har därmed gjort otaliga sorters chokladbollar
Denna kaka är iallafall en liten mix av vit kladdkaka som jag la till lite kokos i och creme freich i och sen ett täcke med den underbara smuldegen som jag bara älskar
Bred vaniljkrämen på den avsvalnade kakan och strö på rikligt medkokosflingor. Kerstin hade köpt med sig en fin blomma som nu pryder köksbordet här hemma
Ställ med fördel pajformen i nedre delen av ugnen. Blanda dem med sockret. Pajskalet består dessutom av lite extra fibrer i form av vetekli och dinkelflingor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.