Rajmah - indisk kidneybönsgryta
Amy's piece of cake
Amy's piece of cake
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rajmah (ca 4 port)
  • 2 burkar kidneybönor, sköljes (eller blötlägg själv 200 g kidneybönor i 3-4 dl vatten över natten)
  • 1 röd lök, finhackad (gul lök går också bra)
  • 1 vitlöksklyfta, pressad/finhackad (valfritt)
  • 3-4 tomater, finhackade (eller 1 burk krossade tomater)
  • salt, smaka av med
  • 1-2 tsk färsk ingefära, finriven
  • 2 tsk rajmah masala (har du inte går det bra att blanda ihop malen spiskummin, koriander, chili, svartpeppar, muskotnöt, kanel, kardemumma och torkade bockhornsklöver- och lagerblad)
  • olja
  • 1-2 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.