Två bitar tryckte jag imig och jag fullkomligt njöt av varje smula, det går liksominte att göra annat när hela munnen fylls av mörk len choklad, knapriga sötsalta nötter och en luftig chokladbotten, som att klivaraktinichokladhimlen
Att få till en tårta som har raka kanter och en vacker rak topp, gärna med riktigt skarp kant mellan toppen och sidorna, är bland det svåraste jag stött på hittillsi tårtbakandets förunderliga värld
Piggar upp en småförkyld söndag med att leka med pastamaskinen. Igår kväll (ganska sent, strax före läggdags faktiskt) fick jag den lysande idén att göra en spännande pastadeg smaksatt med rödbetor
(jag har tagit recept rakt av från Nilla'sKitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag tillNilla'sKitchen
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Skivarakt av bara, kärnor och hela köret, du behöver inte rensa frukterna. Chili är gott tillväldigt mycket, och iinlagd form blir det än mer användbart
Det här receptet, har jag i alla ärlighetens namn snott rakt av från en annan bakbloggare, av ingenmindre än Jonas som driversin bakblogg ”Här var det fika”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.