Raw food är en på många sätt spännande mattrend, särskilt när det gäller efterrätter och fika. Jag gillar att testa nya saker och det här receptet kom till efter att jag helt enkelt inte hittade något recept jag var helt nöjd med
Igår gjorde jag min första rawfood-tårtbeställning. Men eftersom det skulle vara många barn med på kalaset så valde jag att göra en lite mer barnvänlig tårta
Med inspiration från Superfruit gjorde jag idag dessa julkulor. Värm chokladen i vattenbad och doppa sedan ner halva delen av bollen och toppa med havtorn och riven apelsinskal
SEG KAFFEKOLAMED FLINGSALT. Det är tyst som i kyrkan här inne hos mig, dock så tänker jag att ni säkert är ute och julhandlar och inte riktig har tid med den här gamla bloggtackan
Servera med vaniljsås eller gräddglass. Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.