Arla® Svenskt Smör. 125 g Arla® Svenskt Smör. 2 dl Arla® mjölk. Receptet gäller för 4 port 125 g Arla® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl 2 msk vatten Fyllning. 1 zucchini 1 gul lök 1 vitlök Arla® Svenskt Smör 1 tsk örtkryddor, t ex rosmarin, timjan eller salvia 3 tomater 150 g Apetina® vitost 2 ägg 2 dl Arla® mjölk 1 tsk salt 20 kärnfria oliver
grekiskyoghurt. Fördela yoghurten i 6 mindre glas. Smörstek nötterna på medelhög värme. Låt svalna. Lägg i nötter och björnbär och ringla över honungen
Innan jag går in mer på den här fantastiska frukostskålen med grekiskyoghurt toppad med bovetecrunch och blodapelsinchiasylt måste jag avslöja den lyckliga vinnaren av påsktävlingen jag höll i här på bloggen
Blanda i gräddblandningen, yoghurten och gräslöken. 8 port1,4 kg bakpotatis, pricka hela med en gaffel120 gram smör2 dl vispgrädde5 dl grekiskyoghurt, rumstempererad2 msk färsk gräslök, hackad plus 1 msk till garnering (valfritt)flingsaltnymalen svartpepparGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.