Låt osten stå i kylen ett par tre-fyra dagar innan du hugger i. Det handlar om marinerad ost, perfekt att göra om ni har någon bit över i kylen och det funkar i princip med vilken sorts som helst
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). Du kommenterar med ditt Twitter-konto. com-konto. Nu ligger hon i alla fall och sover, och jag och Jonas ska sätta oss och kolla på ett avsnitt av Game of Thrones och äta ost och kex med en smarrig tomatmarmelad med kardemumma
Höstens alla matradio-snack på Soundcloud. Jag har länge haft problem med just veganpizzor då jag tycker att all denveganost jag testat än så länge antingen smakat riktigt illa (typ Tofutti som bara osar av soja) eller får en väldigt klistrig konsistens när de smälter (typ violife och astrid och apornas)
Räkor i vitlök och olja - Gambas al olio et aillo. Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå enegen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Skala och mixa löken. Servera med mos eller potatis en god sallad och bearnaisesås. Forma till lagom portionsgformaröppna upp enliten skåra för att lägga i ca 2tsk ost (efter smak) i och täck sedan över med 2 baconskivor på varje. 100 g philadelfiaost "Sweet chili"
Vispa ihop äggen, mjölken/grädden och smaka av med salt och peppar och blanda i det mesta av den rivna västerbottenosten (Man kan absolut ha vilkenrivenost som helst
Denklassiska fyllda lövbiffen som får räknas som en av 70 tals klassikerna, här i min tappning med fyllning av grov senap, bostongurka, ost och purjolök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.