Cheesecakefyllning. Stoppa in cheesecaken i ugnen på 200 grader och sänk värmen direkt till 120 grader (öppna inte ugnsluckan) och grädda i 45-50 minuter. Stäng av ugnen, lufta några sekunder och låt cheesecaken stå i eftervärmen i ytterligare 50 minuter
Idag får du receptet på efterrätten vi hade på nyårsafton, cheesecake med passionsfrukt och lime. Ställ cheesecaken i kylen i minst 1 timme eller tills gelén svalnat
Jag älskar cheesecake och här gjorde jag en sockerfritt och lchf variant. Denna cheesecake är inte en sådan jättesöt cheesecake som man bakar med vanligt socker
Den blev riktigt god så jag tänkte dela med mig av mitt recept här nedan. Jag hade bakat en cheesecake med polkagris och en botten med digestive blandat med pepparkakor
Gud så dålig jag varit på att lägga in receptet på midsommardestrten jag bjöd på som jag lovade. Men bättre sent än aldrig säger man ju så här är receptet
Cheesecakefyllning Sätt ugnen på 200 grader. Stoppa in cheesecaken i ugnen på 200 grader och sänk värmen direkt till 120 grader (öppna inte ugnsluckan) och grädda i 45-50 minuter. Stäng av ugnen, lufta några sekunder och låt cheesecaken stå i eftervärmen i ytterligare 50 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.