en skvätt grönsaks- eller kycklingfond. Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. När jag hade tjejmiddag för ett tag sedan bjöd jag på ännu en sorts pimpade chips, nämligen dessa med creme fraiche, löjrom och hackad rödlök
) och en no-brainer på samma gång. MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterPinterestGillaGilla Laddar. Alltså, detta recept är både ett genidrag (för det blev fantastiskt gott
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. I lördags, min sista middag hemma i Skåne med mamma och pappa, höftade jag ihop receptetoch resultatet blev riktigt bra
Roliga viltrecept förväntar jag mig. I farten svängde jag också ihop en tonfiskröra med purjolök, crèmefraicheoch majonäs, att ha som pålägg till brödet jag bakat
Häll i créme fraichenoch grädden. Krydda med svartpeppar och salt. Tillsätt dragon, vitlök och soja. Helt ok mat men jag har lite svårt för korv men det gick att äta och om man gillar korv så är det säkert jätte gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.