en skvätt grönsaks- eller kycklingfond. Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. När jag hade tjejmiddag för ett tag sedan bjöd jag på ännu en sorts pimpade chips, nämligen dessa med creme fraiche, löjrom och hackad rödlök
) och en no-brainer på samma gång. MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterPinterestGillaGilla Laddar. Alltså, detta recept är både ett genidrag (för det blev fantastiskt gott
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. I lördags, min sista middag hemma i Skåne med mamma och pappa, höftade jag ihop receptetoch resultatet blev riktigt bra
Klicka här för att komma till receptet. Dagens mat blev något riktigt gott eller vad sägs om zucchiniplättar medräkor, creme fraiche, röd lök och sen hade jag på stenbitsrom som jag missade på bilden
Lägg på ytterligare kavring och bred vanlig Philadelphiaost på det översta lagret och toppa med en liten bit romansallat, en färsk räka och två längder gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.