Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Dela paprikorna på mitten. 4 paprikor (röda och gula ger mer sötma). 4 paprikor (röda och gula ger mer sötma)
Skölj paprikorna, skär av locket och gröp ur kärnorna. Portioner 2 – Tid 40 minuter – Ugnstemp. 2 paprikor. Lägg i köttfärsblandningen i paprikorna, toppa med lite ost och in i ugnen i ca 20 minuter. 2 paprikor
Skölj, halvera och kärna ur paprikorna. Fördela färsblandningen i paprikorna och strö över osten. ) Fylldapaprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Skär av locket av de små paprikorna eller dela de större på längden, ta bort kärnhuset. Fyll paprikorna med blandningen, tryck till så de blir väl packade
Du kan frysa både den råa, fyllda kalkonen och den färdigstekta. I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt
ugnsbakade paprikorfyllda med bulgur och quornfärs. Skär lock på paprikorna och kärna ur dem. Börja med att fylla paprikorna, dock inte hela vägen upp då bulguren sväller under tillagningen
Kött ⁄ ReceptPaprika fylld med köttfärs och annat gott. Fyra röda paprikor. Man kan fylla den med köttfärsröran som finns i detta recept eller föredrar du kanske vegetarisk färs så går det lika bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.