Fläder och rabarber, så somrigt och gott. Jag är expert på att hitta recept som jag vill testa i sin originalversion eller med modifiering, jag är också expert på att tappa bort alla recept jag tänkt mig prova
Lite kryddpeppar gör susen men det är sällan jag blir nöjd. Tänk så länge jag har stekt köttbullar, blandat smet och avsmakat, kan inte riktigt få den där goda smaken
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Anki klickade i sweet chilisås i vår och detkan vi verkligen rekommendera. Med basen färskost och lite crème fraiche eller kanske en gnutta mjölk (för att göra oströran lite lättare att bre på) så har man en bra röra som kan smaksättas precis som man själv vill
Ofta kan jag känna när man har gjort de där köttbullarna, biffarna, limpan, hela kycklingen, kotletterna att åhh nu måste jag göra en såsockså-så meckigt
och tanken var att det skulle vara piña colada cupcakes men vid närmre eftertanke kom jag på att en av mina gäster inte gillar vanilj och således inte vit choklad
Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kandeladen i tre bitar. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.