Vänd pannkakan när smeten stannat på ytan och kanten är guldgul. 1Värm en stekpanna på medelvärme och smält smör i den. 1Grädda tunna, krispiga pannkakor genom att hälla smet i pannan, cirka 1 dl per pannkaka, och vicka så att smeten rinner ut i hela pannan
Jag vill också passa på att tipsa om världens bästa Tuvessonskan som i veckan la upp ett maffigt inlägg om lakto-ovo-vegetarisk och vegansk husmanskost där hon bland annat har med schyssta receptpåveganska och en lakto-vegetariska varianter på korvstroganoff
Var så glad över att ha hittat ett receptpå nyttiga pannkakor som var så enkla att slänga ihop. Alla recepten är naturligt glutenfria och rika på protein
Stek pannkakorna gyllene på båda sidor. Knäck i äggen, slå på mjölk och klicka i kesella. Om man vill ha pannkakorna sötare kan man ha i lite sötningsmedel
Den är gjord på kokosolja och kokosgrädde, så lite rädd var jag allt att det inte skulle funka. Och nyttigare än kola gjord på vanligt vitt socker och sirap
Vegansk mat när den är som godast. En fräsig currygryta med en touch av Indien, smakrik och god. Grytan är desto godare dagen efter så gör gärna en extra sats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.