Här kommer ännu ett tips på snabblagad och fräsch sommarmat. Gör pestodressingen genom att mixa ost, solrosfrön, basilika, salt, peppar och riven vitlök
Jag gjorde dock om receptet en del efter vad vi hade hemma och detta blev en god ochmatigsallad. Vi gör sallad emellanåt till middag och oftast blir det då kycklingsallad
De var ju goda men jag var lite osäker på om de skulle vara goda kalla och/eller rumstempererade. Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde
Matig mejerifri sallad med tonfisk och avokado. Eftersom man får energi från kolhydrater och fett är det bra att lägga till lite mer avokado, oliver, mer olivolja i salladen osv när man äter mejeri- och spannmålsfritt/lågkolhydratkost
Skölj och strimla purjon. Skölj paprikorna och skär dem i strimlor. 2 tsk italiensk salladskrydda. Dressing1 msk vinäger 1,5 msk vatten 1,5 msk olja 2 tsk italiensk salladskrydda 0,5 dl fint skuren eller mixad persilja, basilika eller annat kryddgrönt salt peppar
Till det serverade vi klyftpotatis och en fräsch och syrlig sallad. Bestämde mig därför att laga ihop något sådant till vår middag med Ruben och Alejandra igår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.