Reninnanlår och kantarellpytt med matvete
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 salt och svartpeppar
  • 750 gram reninnanlår , ca, i bit
  • 100 gram Västerbottensost
  • 0.5 dl grädde
  • 1 salt och peppar
  • 2 dl matvete
  • 400 gram kantareller , eller annan svamp
  • 0.5 st röd lök (ar)
  • 1 msk råsocker
  • 0.5 dl kalvfond
  • 1 salt
  • 1 balsamicovinäger
  • 3 dl rött vin
  • 1.5 dl rotsaker , tärnade (tex morot, kålrot, selleri)
  • 1 st Schalottenlök (ar)
  • 1 msk smör
  • 1 skiva(or) bacon , om man har

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.