Renkalvinnanlår med rödvinssås och rotselleripuré
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g innanlår, av ren, hjort eller älg alternativt rostbiff
  • 1 msk flingsalt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 msk smör
  • 1 msk olja
  • 2 msk smör, varav hälften till att fräsa löken
  • 0,5 gul lök i bitar
  • 100 g skalad rotselleri i bitar
  • 1 dl rödvin
  • 3 dl vatten
  • 1 msk gelé, t ex vinbärsgelé
  • 1 msk viltfond
  • 0,5 msk majsena
  • 1 msk vatten
  • 0,5 krm peppar
  • 8 dl mjölk
  • 800 g skalad rotselleri i bitar
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 0,5 krm peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.