Renskavslåda à la Arvidsjaur
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 240 g Renskav
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 140 g Bacon Skivat
  • 250 g Kantareller Konserv
  • 2 dl Creme Fraiche Naturell
  • 0.5 dl Köttbuljong
  • 8 st Enbär
  • 1 msk Gelé Vinbär
  • 1 msk Messmör
  • 1 tsk Söt sojasås
  • 1 tsk Timjan - torkad
  • 1 dl Syltlök
  • 2 krm Flingsalt
  • 1 krm Svartpeppar
  • 1 kg Mandelpotatis
  • 1 krm Salt Fint
  • 2 dl Riven Gratängost
  • 0.5 dl Vispgrädde
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 1 krm Vitpeppar
  • 2 krm Flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.