Veckan närmar sig slutet, jobbat halva dagen i dag men imorgon är jag ledig. Tränade en snabbis i samband med att jag hämtade Linn men tröttnade och åkte och handlade istället
Jag hittade det sista av rabarberkrämen jag gjorde i förra veckan i kylskåpet och gjorde med hjälp av den den godasteLCHF-dessert jag har gjort hittills
Så jag bestämde mig för att göra en dessert till fredagsmyset. Givetvis kan du hälla upp moussen i fina glas eller skålar eller varför inte dessertskålar
Hösten fullkomligen exploderar runt om oss och den är lite som ett vackert dukat bord med väl genomtänkta detaljer och tänk det är precis just det vi behöver denna kyliga och mörka årstid, så mysigt med en sprakande brasa, levande ljus och krypa upp i en bylsig fåtölj och bara njuta
Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligt goda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
I fredags när vi käkade kräftor med familjen Ahlqvist gjorde jag en gudomligt god dessert. Hade tänkt göra den här desserten förra lördagen, men då blev det en chokladmousse istället
Min syn på mat har verkligen förändras de senaste åren. Visst har jag alltid tänkt på vad jag stoppar i mig, men de senaste två åren har jag insett hur mycket maten vi stoppar i oss påverkar oss
Det är klart man vill ha en god dessert efter middagen på Saint Patrick’s Day. Rör om och häll upp i 8 dessertskålar och ställ kallt tills innehållet stelnat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.