Jag och Kevin valde två varmrätter som vi delade på, ena var såklart oxkinden med tryffel- och potatispuré och den andra var konfiterad fläsksida från Rocklunda gård med vitkål, ölkokt lök & rostad vitlök
Ryggbiff serverad med brynta champinjoner, schalottenlöksky & rostad mandelpotatisLakritsgelé med vanlijparfait, havstornsorbet med saltrostade vaniljstängerGrillad älgentrecote med picklade lökar, färskost smaksatt med brynt lök, krispiga lökringar och en rosmarinkryddad rödvinssås & en potatiskakaHjortron serverad med gelé, mynta, mousse, glass & krispigt chokladbrödHelstekt reninnanlår serverad med rödvinssky smaksatt med älgchoritzo och sesamfrön samt sesampanerad madelpotatisAv allt det jag åt måste jag säga att renen var den godaste och rekommenderar starkt om ni är i Idre fjäll någon gång att äta på PW kök
Så då skickar du iväg din karl till affären och sen lagar ni restaurang-mat tillsammans. Lördag kväll. Det har regnat hela dagen, vilket tillsammans med snön gör att det skapats en isbeläggning med tillhörande livsfara i hela stan
Energy bars är smidiga och goda mellanmål som ger extra och nyttig energi snabbt, speciellt om man är i farten och inte hinner sätta sig ner och äta, är de mycket bra att ha några stycken i väskan
Betakaroten - Snyggt solbrun. Hälsa & Välmående. Energy BarsBars med mycket energi och näring som passar utmärkt både innan och efter träning samt som mellanmål när du behöver lite extra energi
Sätt ugnen på 125°C. Grovhacka cashewnötterna och rosta dom sedan tillsammans med pumpakärnorna i en torr och het stekpanna ett par minuter tills de får lite färg
En härligt naturlig bar fullproppad med nyttigheter, söt men osötad. 1- 2 msk gojibär. 2-3 krm vaniljpulver. Forma smeten med hjälp av någon form eller för hand till lagom stora bars och grädda dem i mitten av ugnen i ca 20 min. Just våra bars är ca 1 cm tjocka 5 cm långa och 4 cm breda. 1- 2 msk gojibär. 2-3 krm vaniljpulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.