Hittills har vi lyckats bäst … Läs mer → . Det är kärlekifrusen form. Nyrörd glass är fantastiskt. Islutet av Artusis bok finnsett 20-tal glassrecept, vissariktigtfina, som gelatodilimone, gelatodifragole och gelatodituttiifrutti
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Ibland är hemgjord glass detenda som hjälper. Medde här … Läs mer → . Så var det för Otto idag. Prickig, febrig och intesugen på någonting – mer än glass
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Gör endeg på två decilitervetemjöl, en nypa salt och så mycketvatten att degen slutar klibba. Den här kakan serverastraditonelltvid bondbröllop i Romagna, enligtArtusi
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Detfinnsmerellermindretraditionellaversioner av arancini, och jag vågar inte alls kalla minversiontraditionelleftersom jag då troligen får helasicilianskamatmaffianeftermig
Blanda nerspenateniricottantillsammansmedvitlök, några nypor salt och litegrovmalensvartpepparBred ut ricotta och spenatkrämen på lasagneplattan och därefterprosciutto och Fontinaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.