Den här kycklinggratäng är perfekt vardagsmat, snabb att tillaga och näringsrik. Jag kokade rött ris till min kycklinggratäng, men det tar lite extra lång tid, så vill du att maten ska vara klar lite snabbare än så, då rekommenderar jag jasminris istället, eller varför inte pasta
Pasta är en favorit här hemma och ihop med en snabb sås har du middagen räddad. Sitter här med datorn i knät och har precis packat en liten väska inför ett trevligt event imorgon
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Jag smaksatte min med saffran, mortlad kardemumma och pistagenötter – en riktig god kombination. Smält över medelvärme tills du har en jämn smet, rör om hela tiden
De är så smidiga att göra, man kan variera fyllningen och man kan ha dem med sig överallt (så länge man inte har en fyllning som är jätteblöt, då blir det äckligt
Rulla ihop med hjälp av bakplåtspapperet och flytta över rullen till en smord ugnsform. Ta fram en skärbräda lägg på ett bakplåtspapper peppra och salta på papperet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.