Rimmad torsk med blomkål och mandel
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 400 g torskrygg, i bit
  • 11 liter vatten
  • 14 msk salt
  • 12 tsk strösocker
  • 12 tsk dillfrön
  • 1600 g skalad blomkål
  • 13 finhackade schalottenlökar
  • 12 dl skalade sötmandel
  • 150 g Arla® Svenskt Smör
  • 12 dl Arla® mjölk
  • 11 dl Arla® vispgrädde
  • 14 msk vitvinsvinäger
  • 1 salt och peppar
  • 11 tunt skivad rödlök
  • 1 olivolja
  • 1½ ask krasse
  • 1 Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g torskrygg, i bit Rimlag: 1 liter vatten 4 msk salt 2 tsk strösocker 2 tsk dillfrön 600 g skalad blomkål 3 finhackade schalottenlökar 2 dl skalade sötmandel 50 g Arla® Svenskt Smör 2 dl Arla® mjölk 1 dl Arla® vispgrädde 4 msk vitvinsvinäger salt och peppar 1 tunt skivad rödlök olivolja ½ ask krasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.