Ripbröst med svart vinbärssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st ripor
  • 100 g malet hönskött
  • 2 dl vispgrädde
  • 4 äggulor
  •  
  • Till vinbärssåsen
  • 5 l mörk viltfond
  • 100 g svart vinbärspuré
  • 3 cl svart vinbärslikör
  • 50 g smör
  • salt
  • peppar
  • 1 msk socker
  •  
  • Garnityr efter tillgång
  • skogschampinjoner
  • kantareller
  • svart trumpetsvamp
  • Karl Johan-svamp
  • soltorkad tomat
  • 2 små schalottenlökar skurna i små
  • tunna klyftor
  • 5 msk hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.