Receptet är hämtat ur "A Tavola - till bords på italienska" av EvaldNalin. Olivolja är aldrig fel och här fick jag chans att använda olivoljan jag köpt direkt på en gård på Rhodos
4 portioner. 3 dl arborioris eller avorioris 25 g torkad karljohansvamp 1 liter vatten 3 msk svampfond eller kantarellfond 2 msk olivolja 1 gul lök, finhacka 5 g saffran 50 g smör 100 g riven lagrad ost 1 dl riven parmesanost Lägg den torkade svampen i
Låt blandningen svalna och sila den i en skål. När den har kallnat sätter man in den i frysen. Ta ut den varje halvtimma för att vispa sönder iskristallerna
Smält margarinet i en kastrull. Smula sönder kexen i en stor bunke, men spara några till utbakning. Tillsätt de övriga ingredienserna i bunken och blanda väl
Impiattare guarnendo con il salmone rimanente. Condividi. Altre informazioni. Continuare fino a cottura del riso bagnando versando un mestolo di brodo ogni volta che si sarà asciugato
Pralineal cocco con nocciola. Condividi. Altre informazioni. Avvolgere ogni nocciola con un piccolo quantitativo di impasto (circa una noce) e lavorarlo con le mani fino ad ottenere una forma sferica
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.