Ansa och hacka trattkantarellerna och fräs dem tills de börjar få färg i en gryta med olja. Skala och hacka lök och vitlök och lägg ner i grytan tillsammans med riset och fräs lite till
Tycker vi firar med ett recept på risotto och kantareller. När grönsaksbuljongen kokat upp, är det bara att lite i taget hälla det i kastrullen medrisotton
Riv osten och vänd ner den i risotton. Skala rödbetorna och lägg dem i kastrull med lättsaltat vatten. Lägg upp risotton och rödbetorna på tallriken och låt lite smör få smälta ut över rödbetorna
Fräs svampen i en gryta med tjock botten tills det mesta av vätskan i den ångats bort. Kantarellrisotto, 4 port. 3 dl förvällda kantareller2 msk smör2-3 msk riven parmesan. 3 dl förvällda kantareller
Det här är en Risotto jag provsmakat och provlagat fram under lång tid, och nu är jag äntligen nöjd med receptet så då ska ni självklart få ta del utav det
Det här är vad jag tänker på för att lyckas medrisotto. Jag älskar att göra risotto. Blanda i och toppa med grön sparris, olika sorters svamp, bacon, purjolök eller andra grönsaker
Kavla ut pajdegen på mjölat bakbord och klä en pajform med degen. ½ liter kantareller. Låt det hela få lite färg och putta sedan upp det mot kanterna av pannan för att få plats med att steka köttfärsen
Det är supergott att ha som topping på sallader, i grytor, i kex eller i den här "risotton". Caulifloats med kanelsmak, bär, kokt ägg, superfood smoothie (mandelmjölk, greens+, rödbetspulver, spenat)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.