Risotto  med räkor och sparris
Mat och smak
Mat och smak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl Arborioris
  • 3 schalottenlökar 1 dl olivolja (jag använder fruttato)
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 500-700 g räkor
  • En bunt med sparris
  • 1,5 liter räkbuljong
  • 70 g finriven parmesanost
  • 2-3 msk smör
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 50g rotselleri
  • Det gröna av en purjolök
  • 1 morot 2 lagerblad 8 vitpepparkorn Skalen från räkorna
  • 2 msk tomatpuré
  • 5 dl torrt vitt vin
  • 1,2 liter fiskbuljong
  • 3-4 msk rapsolja, ev 2 msk smör
  • 2 knivsuddar med paprikapulver och en med cayennepeppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.