Kärna ur och klyfta äpplena. Tvätta och klyfta potatisen. Skala och klyfta rödbetorna. Ta ut plåten och lägg på äppelklyftor och korvskivor, i en rad lite på varandra
Blanda färsen med rödbetor, kapris, dijonsenap, ägg, salt och peppar i en bunke. Blanda creme fraiche med dijonsenap, vinäger och smaka av med salt och peppar
I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
Kärna ur och klyfta äpplena. Tvätta och klyfta potatisen. Skala och klyfta rödbetorna. Ta ut plåten och lägg på äppelklyftor och korvskivor, i en rad lite på varandra
Hacka dill, kapris, rödbetor, rödlök och värm med smält smör i en kastrull. Lägg dem i kastrullen med kallt vatten och skala dem för hand genom att gnida bort skalet
I. n. l. a. g. d. s. i. m. e. k. p. r. ,. ö. b. t. o. c. h. 1. 4. f. u. 2. 0. 5. 7. A. 3. K. R. S. P. j. ½. Ä. (. %. ). v. ä. L. å. F. V. C. T. -. l l. a t. d l
Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret och pepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.