Clean the porkbelly and drain. Brush the honey sauce on both sides of the porkbelly. Marinate the porkbelly with the sauce for 24 to 48 hours in fridge. 500g porkbelly (around 1 pound)
Kvällens middag igår bestod av pulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd. Skölj av köttet med vatten och knid in rikligt flingsalt, chilipulver och svartpeppar runt om köttet
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Det är klart när du kan ”dra” isär köttet med hjälp av en gaffel. Riv ner hela köttbiten med gaffel, blanda med marinaden och smaka av med salt och peppar
Nu är det äntligen dags för pulled pork som jag hintat om i flera dagar. Smaksätt köttet som du själv vill egentligen – det går att variera på en hel massa olika sätt
Smaka av. Glöm ej räkna points för rödbetor & senap. Taylors & Jones korv med persiljestuvad potatis 10 propoints. 4 korvar Taylor & Jones Beef & Guiness. Taylors & Jones korv med persiljestuvad potatis 10 propoints. 4 korvar Taylor & Jones Beef & Guiness
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.