Älskar romerska bågar så dessa föll verkligen mig i smaken. Recept på muffinsen kommer från bloggen Sockerrus och ni hittar det HÄR plus att min svägerska även hade hackat ner romerska bågar i smeten
När jag var yngre älskade jag romerska bågar. Jag köpte sällan askar (utom kanske när det var jul) utan plockade stora skopor med romerska bågar från lösgodishyllan (japp, jag var en riktig godisgris) och på något sätt försökte jag intala mig själv att det var bättre att köpa lösvikt än en hel ask
SPRÖDA RINGAR30 st7 msk vispgrädde eller creme fraiche2 msk vatten 100 g smält smör1 nypa jäst5 dl vetemjöl ungefär. Baka ut till 30 ringar som doppas i pärlsocker, i något sockerfritt eller lämnas utan garnering
De hade gjort efterforskningar i skärvorna av gamla romerska matlagningskärl och kommit fram till att de lagade mat med ungefär de här ingredienserna, minus tomaterna förstås som ju kom till Europa med de spanska conquistadorerna
När Erik fyllde elva år ville han ha cupcakes med romerska bågar istället för tårta. 15 små romerska bågar. 15 små romerska bågar. 15 små romerska bågar. 15 små romerska bågar
Dela de romerska bågarna på hälften. Häll 3/4 av smeten i smorda-bröade muffinsplåten och stick ner romerska bågar i varje. ½ låda ljusa romerska bågar(spara 12st)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.