Rosastekt ankbröst med rödvinssås
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 stort ankbröst med skinn
  • 10 cm finhackad purjolök
  • / 1 finhackad morot
  • / 2 finhackade vitlöksklyftor
  • / 50 g finhackad rotselleri
  • / 1 skiva finhackad
  • / 3 dl rödvin
  • / 2 dl vatten
  • / 0,5 köttbuljongtärning
  • / 0,5-1 dl kalvfond
  • / 2-3 msk hallonsylt
  • / 0,5-1 msk honung
  • / 1 tsk chilihonung
  • / 1 tsk worchestershiresås
  • / 1 msk cognac
  • 10-15 minuter
  • 10-15 minuter
  • Är du nyfiken så finns årgång

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.