Till söndagsmiddag gjorde jag lammhamburgare och dessa goda potatisar som tillbehör. Skrubba önskad mängd färskpotatis ren och dela potatisarna i klyftor
Tänd grillen för bra glöd och sätt på vatten till gnocchin. Blanda vatten, tomatpuré, honung och vinäger tillsammans med salt, svartpeppar samt rosmarinen
Mör, saftig och smakrik lammbringa från Ervalla Lamm. Fylld med rosmarin, salvia och vitlök. nu På grund av att det sitter mycket fett (smakbärare) på lammtunnbrinngan så kommer den att smaka mycket och vara mör och saftig när den är klar
Lägg i en påse tillsammans med salt, rosmarin och olivolja. Om du använder färsk rosmarin, dra då av en del kvistar och låt några kvistar ligga med hela
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Mmmm, jag älskar lamm och undrar varje gång jag äter det varför jag inte äter det oftare. Såsen gjorde jag på spadet som blev i ugnsformen och jisses vilken sås
Getost, parma och lite balsamicofikon är kanongott och en riktig smakretare innan middagen börjar. Mixa ihop Chevreosten med färskosten, olivoljan, rosmarinen, saltet och pepparn
Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.