4 800 g blandad frukt och bär, t ex persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi 1 - 2 msk riven kokos eller kokosflakes 100 g riven vitchoklad 2 dl crème fraiche 1 - 2 krm vaniljpulver (eller efter smak) 1 dl finhackade sötsalta mandlar Lägg till i inköpslistan
Servera omgående med vaniljglass och rostad vitchoklad. Karamellisera strösockret i en stekpanna på medelvärme tills det blivit gyllene, häll på champagnen, lägg i vaniljstång och märg
Balsamicorostade jordgubbar möter krämig och gräddig vanilj söta, lena smaker som möts och bryts av mot den något knäckiga, lätt brända tonen av den rostadevitachokladen och muscovadokolasåsen
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker, vitchoklad och pumpafrön. Lägg bitarna med ena skärsidan upp och grädda i ca 25 minuter. 1 dl pumpafrön. 100 g hackad vitchoklad
Här har jag gjort en riktigt vaniljstinn variant toppad med lite nötsmul, och när man tar en sked av pannacottan uppenbarar sig en liten gömma av havtornsmarmelad
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammans med sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.