2. För
att jag nästan alltid lagar och äter själv och därmed inte har några smaskiga omständigheter att brodera ut rätterna med
3. För
att jag när jag skrivit det som hör till kursen och en och annan egen text då är vill min hjärna vila från orden och fingrarna fingra på boksidor framför tangenter
Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
Färdigrostad. Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. Det hade varit skönt att kunna skriva att allt är klart, men så är inte fallet
Inlägget Rostad färskpotatis med sparris och champinjoner dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 6-8 portioner 1 kg färskpotatis 250 g färsk grön sparris 250 g färska champinjoner 1 gul lök Ca 3/4 dl olivolja (lite mindre än 1 dl) 15 g smör Salt & peppar Gör såhär
De packar i ordning ingredienser i en påse tillsammans med recept, sen får man själv tillaga en hyfsad lättlagad gourmetmiddag med bra och goda råvaror
Blanda kikärter, rostad sötpotatis, hälften av spenaten och dressingen. Sätt ugnen på 200 grader. Dela sötpotatisen i mindre bitar (tvätta ordentligt så kan du behålla skalet på), blanda med 3 msk rapsolja, spiskummin och salt
Sätt ugnen på 200 grader - vanlig eller varmluft. Skala och skölj betorna. Skär betorna i lika stora bitar förslagsvis klyftor (6 klyftor per beta), 1 cm breda skivor eller 2x2 cm kuber
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.