Ingredienser. 600 g majs på burk 1 gul lök, hackad 1 msk rapsolja 1 tsk spiskummin, malen ½ tsk cayennepeppar 1 tsk salt 1 ask Créme Bonjour Gräslök 1 1 vatten 2 grönsakbuljontärningar ½ citron, saften från svartpeppar
Majssoppa500 g fryst majs 3 msk rapsolja, till stekning 1 morot 1 stjälk stjälkselleri 1 gul lök, stor 4 klyfta vitlök 8 dl vatten 2 grönsaksbuljongtärningar 50 g smör salt
Inte heller att man sen kunde använda de rostade majskornen till att göra en soppa. 4 mars 2015. Att man kunde rosta konserverad majs hade vi nog aldrig kommit på själva
I detta fallet saknades enbart cashewnötter och trots att jag istället använde stora vita bönor och rostade hasselnötter, så blev det en soppa långt över mina förväntningar
Vi grillade för någon dag sedan och till köttet gjorde jag rostade chili och vitlökspotatis. Det är så skönt med lite sol och värme och äntligen är våren här på riktigt
Färdigrostad. Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. Det hade varit skönt att kunna skriva att allt är klart, men så är inte fallet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.