Häromdagen hittade jag på ett alldeles nytt recept med sådant som fanns i kylen och det blev rostade rotfrukter ochfänkålmed en glaze på blodapelsin och honung
Koka upp soppan på nytt, och smaka därefter av med svartpeppar. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vitt vin
Här rostade jag skalen ihop med citronskal för att fördjupa smaken. Att laga mustig fond till fisksoppa på rostade räkskal har jag lärt mig av den gode Tore Vretman
Jordnötssmör ger grytan en fantastisk smak, och tillbehören - skivad banan, strimlad kokos, rostade jordnötter och en supergod "stingig" chutney eller jelly - sätter den där extra piffen på det hela
Receptet är glutenfritt, sojafritt, sockerfritt och äggfritt. Anti candida recept för dig som vill ge kroppen en chans att återställa sig själv genom att äta hälsosammare
En välsmakande soppa med lätt touch av lågt kilopris och klimatsmart eftersmak. Mortla fänkålsfröna, hyvla vitkålen, skär moroten i tunna strimlor, stek på allt tills det sjunker ihop
Varva ingredienserna på en tallrik och toppa med blandsallad, rostadfänkåloch hyvlad permesan. Marinera fänkålen i olivolja, salt & peppar och sprid ut den på en plåt med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.