Rostbiffstek med kantarellrisotto
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st
  • rostbiff, ca 2,3 kg
  • 2 tsk
  • salt
  • 1 tsk
  • nymalen svartpeppar
  • 1 st
  • gul lök
  • 2 msk
  • olivolja
  • 5 dl
  • arborio, carnaroli eller vialoneris 400 g
  • 2 dl
  • torrt, vitt vin
  • 1 liter
  • vatten
  • 0,5 dl
  • kycklingfond eller 2 hönsbuljongtärningar
  • smör
  • 2-3 dl
  • riven parmesanost
  • 0,5 tsk
  • salt
  • 2 krm
  • nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.