Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Varva kassler, tomat och ananas på spenaten. I dag har jag och Alva haft en skön ledig dag i solen. salt, peppar efter smak( tänk på att kassler är salt)
Stek kasslerskivornaoch lägg dem sedan i ugnssäker form. Vispa ihop kokosmjölken (men ta inte all vätskan, utan bara ett par msk), grädden, mango chutney och sambal oelek och smaka av
Skär kasslern i skivor och rulla ut smördegen. Så sagt och gjort, på med löparskorna och ut. Till kvällsmat blev det inbakad kassler med vitlöksost som är en gammal klassiker, men som håller än
Kassler med ananas och champinjoner blev det till middag idag. Och i spisen har jag ju ugnen, eller ugnarna för det är en spis med dubbelugn (Bild HÄR >>) De allra flesta byter troligtvis ut spisen när den går sönder men jag har varit så nöjd med den här så det fick bli en lagning istället
Skiva kasslernoch bryn den i smör, lägg över i formen. Januari är för många en tight månad och man ser till extrapriser, storpack och annat i mataffären som passar en tunn plånbok
)Förra veckan lagade jag en kasslerrätt med pesto och soltorkade tomater. Idag frågade jag min chef om det fanns någon möjlighet att ta semester imorgon och det funkade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.