Rotfruktsrårakor med Löjrom, Cremefraiche & Rödlök
Kardemumma Gumman
Kardemumma Gumman
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 potatisar
  • 3 morötter
  • 1 Rotselleri
  • 1 gul lök (eller röd)
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 2 ägg salt och peppar
  • salt och peppar
  • olja och
  • med
  • 2 minuter tillsammans med en STOR klick smör samt olja. (Rårakorna ska nästan friteras), eller hetta upp en stekpanna med rikligt med olja och smör. Klicka ut smeten och stek tills de fått fin färg på bägge sidor. Jag körde på crisp/grill och använde grillgallret 5 minuter på varje sida! Blev perfekt…

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.