Smaka av med salt och peppar. Reglera konsistensen med olja. Såhär. Eller på pasta. En rejäl näve ruccola, typ 4 dl 1 dl cashewnötter1/2 dl finriven parmesan1 tsk citronsaft1 dl olivolja more or lesssalt och pepparMixa
Trädgårdslandet fullkomligt exploderade för någon vecka sedan och nu har vi massor med ruccola. Vi hinner inte äta upp allt som sallad så jag testade att göra ruccolapesto av några blad och det blev väldigt gott
Jag är själv känslig mot gluten och vill verkligen inte att hon ska äta det, speciellt inte nu när vi tampas med mjölkallergin då jag vill att hennes lilla mage ska få läka ifred
Imponera på dina gäster med denna maträtt som kommer få dem att häpna och känna att de är på restaurang fast de i själva verket är hemma i ditt vardagsrum
Med innehåll som ugnsrostad cheriepotatis, marinerad tofu, osvavlade torkade aprikoser och inte minst en hemlagad ruccolapesto så är detta ett givet trumfkort på middagsbordet eller på utflyktsfilten
Servera rotfrukter och lax medruccolapesto och en stor sallad. I senaste tidningen från Icas Buffé fann jag ett spännande ruccolapesto jag jag bestämde mig för att testa en dag
Pasta med grönkålspesto, ruccola och västerbottenostHoppas ni alla har haft en trevlig nyårsafton. Vi har ju tidigare skrivit om hur gott det är med hemgjord pesto
Server medruccolapesto. Ruccolapesto. Jeg serverer det vanligvis med et dryss av frisk ruccola, siden jeg synes de smakene passer godt sammen, men her om dagen fikk jeg en ny idé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.