Vi började med att träna vid nio, sen gick vi på stan och shoppade, åt lunch och drack kaffe till klockan var 16 - då hade jag klipptid =) För att dessutom toppa upp dagen så avslutade vi hemma hos G&T i Tenhult (då fick ju maken o barnen vara med så klart), grymt trevligt
Kokt torsk med äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag. Det var väldigt länge sedan jag gjorde den rätten, men när ena dottern plötsligt önskade sig just det till middag så blev det renässans
Fredag är fiskdag. Fiskbilen kommer till byn och är ett självklart mål sedan flera år tillbaks. Utbudet är stort och det är alltid svårt att bestämma sig
Till julbordet förra veckan gjorde jag en kalkon i ugn med en stuffing på Calvados och Äpplen. Tar några timmar i ugnen, men är verkligen lätt och i ugnen sköter den sig själv ju
Försommarnjutning. Idag bjuder jag på en liten pannacotta med smak av rabarber och kokos, för att fira alla starka, vackra och fantastiska mammor därute
Citron & timjan-kesella. örtsalt & peppar. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Lite som om livet vore en dessert rodde jag idag ihop en jäkla nice middag. Helt nya smaker togs ombord i den omsvallande smaklöksdjungeln och visst fan kan jag sitta här och vara nöjd i detta nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.