Grovriv rödbetorna på rivjärn och pressa ur saften noga. Skala lök och vitlök och dela i mindre bitar. Lägg i en matberedare och mixa samman med basilika och ägg
Denna förrätt blir en härlig öppning på middagen med ett par mjälla skivor färsk lax, hettan från pepparroten och syran från äpple fint ackompanjerat av en skiva smörstekt surdegsbröd med en len honungsfraiche som avrundar i gommen
Lägg brödskivan mitt på tallriken, lägg på kycklinglever parfaiten och morötterna. En fin foie gras, terrine eller parfait med några enkla tillbehör, gärna någon typ av marmelad och lite bröd så har du ett jättegod kanapé
är mitt nya favoritbröd och är mycket uppskattat av mina vänner. Strö på solrosfrön. har en bra balans mellan syran från surdegen och sötman från sirapen och
Grovriv rödbetorna på rivjärn och pressa ur saften noga. Skala lök och vitlök och dela i mindre bitar. Lägg i en matberedare och mixa samman med basilika och ägg
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.