Sätt ugnen på 250 grader. Tina fisken bara såpass att den kan skäras i ca 4 cm breda stycken. Smörj en eldfast form och lägg fiskbitarna i mitten (se bild)
I flera års tid har långlagad fläskkarré i tomatsås varit en av mina absoluta favoriträtter. När jag trodde att jag inte kunde göra den godare än jag redan gjort, upptäckte jag denna receptvariant
Värm vattnet till fingervarmt. Smula sönder jästen i en bunke och rör ut den med det ljumma vattnet. Tillsätt salt, olja, ägg och det mesta av mjölet, spara lite till utbakningen
Blanda crème fraiche och sweet chilisås, låt dra i kylen ett tag. Skala och skiva löken i ringar. Stek löken i smör, tillsätt salt och en gnutta socker
God middag i trevligt sällskap. Idag har vi fått finbesök som jag skrev om innan. Tommy började snacka om pizza, men näe jag kände faktiskt för att göra ordenlig mat idag
Jaha, kära läsare, då var vi återigen framme vid en fredag, den sista för juni månad faktiskt. Årets första sommarmånad har svischat förbi och med sig hade den både sol, värme, regn och svalka - allt i ett paket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.