Gör så här. Pensla stängerna med uppvispat ägg och strö över sesamfrö och havssalt. havssalt. Riven ost. Strö ost på halva långsidan och vik över den andra halvan
Vi passade dessutom på att ta hand om en rulle smördeg som inte skulle överleva utan tillagning så länge till, överbliven och övergiven låg den i kylen och bara längtade efter sällskap
Att det sen var ett två-dygns-projekt att få luck-helvetena att passa med nya kyl o frysskåp är en annan historia och många svordomar senare, men nu är dom på plats
Servera direkt och njut av dessa smaker som tillsammans är himmelskt goda. Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Så mycket folk det var på vår gågata och såmånga blå små påsar man såg i händerna här och där. )Vi sparkar igång fredagen med en god drink, en som Håkan själv slängde ihop förra helgenav vad han hittade i barskåpet och kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.