Hacka löken och fräs den tillsammans med pressad vitlök i lite olja. Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Fyll den antingen genom att ni blandar samman alla bären och fördelar dem i eller så kan ni lägga dem som i varsin fjärdedel, ni delar in botten i fyra delar och lägger en bärsort per del, se bilden
Hacka löken och fräs den tillsammans med pressad vitlök i lite olja. Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Mandelpotatispuré. Vi har bjudits, och bjudit igen, på så fantastiskt mycket gott. Varmrätt. Rör samman ingredienserna och gör en rulle av smöret med hjälp av plastfolie eller smörpapper och lägg den i kylen
Jag och syrran bestämde oss för att julbaka tillsammans i år, så förra veckan bakade vi anisgrisar, rimbobullar, mandelmusslor, spröda kanelkakor och chokladrutor med blåbär
Kassler är ju inte det ballaste i stan att käka men den var billig och min erfarenhet är att den blir okej som proteinkälla om man bara öser goda saker över den
Får man säga så. givetvis kämpar jag på med experimenterandet och vill så klart att min dotter ska slippa ärva min inte längre så hemliga trångsynthet när det kommer till fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.